Hodnocení obchodu

4,7 348 hodnocení
5
295x
4
24x
3
14x
2
4x
1
7x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 23.1.2018 12:23
Avatar autora | 23.1.2018 12:23
Avatar autora | 23.1.2018 11:07
Avatar autora | 23.1.2018 05:03
Avatar autora | 22.1.2018 18:56
Naprosto spokojen. Prostě super
Avatar autora | 22.1.2018 13:42
Avatar autora | 22.1.2018 12:12
Avatar autora | 22.1.2018 11:21
Super snadno a rychle????????
Avatar autora | 18.1.2018 16:16
Avatar autora | 17.1.2018 21:21
Avatar autora | 17.1.2018 16:57
Avatar autora | 17.1.2018 11:38
Max spokojenost !
Avatar autora | 16.1.2018 18:04
Avatar autora | 16.1.2018 15:36
Zboží přišlo dříve než jsem čekal, super :) Jen ty dárečky by mohly být častěji hihi :D
Avatar autora | 16.1.2018 12:06
Naprosta spokojenost, jeden den objednano a dalsi den prislo.doporucuji
Avatar autora | 16.1.2018 11:07
Jsem spokojeny. Zboží přišlo rychle a v pořádku.
Avatar autora | 10.1.2018 13:02
Avatar autora | 10.1.2018 11:32
Avatar autora | 9.1.2018 15:47
Avatar autora | 9.1.2018 13:57
I
Avatar autora | 9.1.2018 12:15
Avatar autora | 9.1.2018 11:38
Avatar autora | 9.1.2018 06:50
Avatar autora | 8.1.2018 18:17
Avatar autora | 8.1.2018 17:54
Avatar autora | 8.1.2018 13:52
Avatar autora | 8.1.2018 12:25
Avatar autora | 8.1.2018 12:23
Avatar autora | 8.1.2018 11:50
Avatar autora | 8.1.2018 11:37
Avatar autora | 8.1.2018 11:15
Super! :-) Rychlé a spolehlivé dodání i v době před Vánoci, kdy některé obchody nestíhají. Cena produktu nižší než ve značkových prodejnách a ještě navíc 60 kapslí zdarma. Prostě spokojenost.
Avatar autora | 8.1.2018 11:06
Super. Vše bylo v pořádku a přišlo jak mělo. Mohu pouze doporučit.
Avatar autora | 8.1.2018 11:03
Avatar autora | 7.1.2018 14:57
Avatar autora | 7.1.2018 11:20
Avatar autora | 7.1.2018 11:15
Avatar autora | 7.1.2018 11:02
Avatar autora | 4.1.2018 21:00
Rychlost neuvěřitelná. Jeden den zboží objednáno. A druhý den doručeno. Doporučuji. Vše proběhlo bez problémů.
Avatar autora | 4.1.2018 13:24
V prosinci 2017 objednaný 2 kg proteinový nápoj, který mi vydrží na několik měsíců, mi poslali s minimální trvanlivostí do 12/2017.
Avatar autora | 4.1.2018 12:38
Avatar autora | 4.1.2018 11:07
Rychlé dodání, zboží v pořádku. Doporučuji!
Avatar autora | 2.1.2018 07:47
Rychlost dodání.
Avatar autora | 1.1.2018 13:33
+ velmi krátký čas mezi objednávkou a doručením

Avatar autora | 31.12.2017 09:50
+ Až neuvěřitelně rychlá expedice i dodání, vše bez nejmenšího problému.

Avatar autora | 26.12.2017 18:54
+ Rychlost,vse v poradku,spokojenost

Avatar autora | 25.12.2017 15:03
+ Jeden jsem objednala a druhý mi balík přišel

Doporučuji
Avatar autora | 21.12.2017 13:09
+ Rychlý a bezproblémový nákup

Avatar autora | 20.12.2017 18:10
+ Kvalita a rychlost

Avatar autora | 12.12.2017 13:18
SUPEROBCHOD
Avatar autora | 3.12.2017 07:44
+ Nabídka protein + BCAA zdarma. Skvělá cena
+ + dárek Hydro Whey Protein 25 gr

Naprostá spokojenost. Rychlá platba i dodání zboží
Avatar autora | 29.11.2017 13:46
Vše proběhlo v pořádku. 100% spokojenost. Zbyněk
Avatar autora | 28.11.2017 10:17
+ spokojenost

Avatar autora | 27.11.2017 14:34
Nemůžu si stěžovat. Nikdy jsem neměla problém. Objednávám zde ráda :-). Rychlé dodání a vše v pořádku dorazí.
Avatar autora | 26.11.2017 21:41
+ Rychlá odpověď
+ rychlé dodání
- špatná adresa na faktuře pro vyzvednutí ve Zlíně

I když jsem objednávku nakonec zrušila, obchod vřele doporučuji. :)
Avatar autora | 13.11.2017 13:36
+ Příjemné a pohotové jednání. Klient má pocit, že si firma ví se vším rady. Vyvolává to v něm pocit bezpečí a pohody.

Jednání vaší firmy je pohotové, přesné a proklientské.
Avatar autora | 11.11.2017 18:35
Rychlost, spolehlivost, vše na jedničku. Doporučuji.
Avatar autora | 4.11.2017 13:17
+ Rychlost dodání druhý den od objednání
+ Rychlá reakce na email
+ Kvalita zabalení
- Zatím nic

Avatar autora | 29.10.2017 09:35
Úžasná rychlost vyřízení a doručení... jeden den objednam a druhý den mám doma. Super!
Avatar autora | 21.10.2017 11:22
+ Doručeno bez problému až do bytu.Výborná služba.

Ostatním kupujícím tento obchod doporučuji.Zboží došlo bez problému.
Avatar autora | 18.10.2017 19:56
Skvělé a rychlé !!
Avatar autora | 8.10.2017 21:10
funguje perfektně
Avatar autora | 3.10.2017 20:01
+ Má skvělou chuť .

Avatar autora | 27.9.2017 13:28
Rychlost dodání.
Avatar autora | 25.9.2017 11:04
+ Pružnost,velký výběr,kvalita zboží

Avatar autora | 21.9.2017 16:17
+ Líbil se mi dárek

Avatar autora | 16.9.2017 19:24
Jsem spokojena s nabídkou i cenou.
Avatar autora | 10.9.2017 11:56
Zakoupil jsem zboží: Natusweet Stevia Kristalle+ 10:1 250g. Tato Stevia rozhodně není 10:1, spíše bych ji přirovnal k poměru 1:1.
Avatar autora | 8.9.2017 20:26
Zboží dobře došlo následující den po objednávce, takže spokojenost.
Avatar autora | 1.9.2017 15:58
Doručení hned druhý den. Rychlé zpracování. Děkuji
Avatar autora | 1.9.2017 12:05
+ Super komunikace

Avatar autora | 1.9.2017 09:50
Obchod úplně v pohodě
Avatar autora | 31.8.2017 18:02
+ rychlost a přehlednost
- nevím

Avatar autora | 30.8.2017 15:46
Výborná komunikace a bleskové odeslání.
Avatar autora | 25.8.2017 16:11
+ levne jsem nakoupil+spokojenost

Avatar autora | 21.8.2017 15:16
+ sleva pro nově registrované 5%
- Nevěděl jsem že podací číslo od pošty patřilo k této objednávce, až po zadání na webu sledování zásilek, kde jsem zjistil z jaké pošty byl podán balík, jinak jinak ty lahvičky compress brutus mohly být v originál krabici, a né rozlítané jak v krabici na dětské hračky.

Avatar autora | 21.8.2017 12:52
+ rychlost

Avatar autora | 18.8.2017 18:13
- Objednávka neodpovídá skutečnosti nabídky. Jiné varianty zboží než v nabídce.

Avatar autora | 18.8.2017 08:51
+ Nejlepší

Avatar autora | 14.8.2017 11:53
+ Je vše v pohodě, rychlé dodání, informace pro vyzvednutí.

Avatar autora | 6.8.2017 08:44
+ ultimátně rychlá expedice
+ doprava nad 1500,- zdarma

díky zmíněným výhodám nebudu fitness doplňky/stravu kupovat jinde. Od věci by nebylo přidání do sortimentu víc cvičebních pomůcek (fitness činky, víc podložek) :) To bych tady pak nakupoval vše kolem fitness :) Jsem rád, že ještě existují eshopy, které "umí" :)
Avatar autora | 3.8.2017 18:29
+ Rychlost doručení

Avatar autora | 31.7.2017 07:48
vše bez problémů
Avatar autora | 28.7.2017 02:06
+ nízká cena
+ rychlost dodání

Avatar autora | 18.7.2017 09:21
Super obchod, velmi rychlé dodání, fajn ceny :)
Avatar autora | 14.7.2017 12:17
zboží rychle přišlo
Avatar autora | 4.7.2017 11:24
Vše v pořádku. Fufa
Avatar autora | 27.6.2017 13:37
Funguje
Avatar autora | 10.6.2017 20:14
+ Rychlé dodání zboží.

Doporučuji - nejnižší ceny a rychlé dodání.
Avatar autora | 8.6.2017 17:02
+ Dobra cena, rychle dodani
- Nevim o zadnych

Avatar autora | 8.6.2017 16:45
- nedodali bonus obsažený v objednávce

Avatar autora | 3.6.2017 12:04
+ Kvalitní záležitosti za dobré ceny, mnoho způsobů dodání.

Kvalitní záležitosti za dobré ceny, mnoho způsobů dodání.
Avatar autora | 2.6.2017 10:53
+ Skvělé ceny
+ Rychlé doručení

Bezproblémový obchod - doporučuji
Avatar autora | 31.5.2017 10:56
+ Ceny

Fojn
Avatar autora | 30.5.2017 09:57
+ dobra cena + komunikace obchodu - spatne poskladana objednavka - zmatky pri vymene zbozi
Avatar autora | 27.5.2017 00:23
+ Přehledný internetový obchod, výhodné ceny, špičková komunikace, rychlé dodání.

Obchod mohu určitě doporučit.
Avatar autora | 22.5.2017 14:27
+ Sortiment, ceny. Dodací lhůta byla výborná, já jsem sice objednával 8.5., ale zaplatil jsem až 16.5. a 18.5. jsem měl zboží na stole - což bylo super, 19.5. jsem ho potřeboval :)

Avatar autora | 21.5.2017 11:39
Trosku na me zapomneli s objednavkou,ale vynikajici nasledna komunikace a snaha. A musi se nechat,ze jsem pak v objednavce nasel neco navic,jako bonus a omluvu. Fajn a prijemny team.
Avatar autora | 12.5.2017 09:56
Mají ještě prostor pro zlepšení.
Avatar autora | 11.5.2017 22:03
Spokojenost
Avatar autora | 7.5.2017 02:26
Avatar autora | 5.5.2017 00:40
+ Přehledný a spolehlivý
- Slabiny nemá

Super!!!
Avatar autora | 19.4.2017 19:58
+ Dobré ceny

Avatar autora | 10.4.2017 16:33
+ Různé akce a slušný výběr.

Bezproblémový nákup, mě osobně potěšily dárečky ve formě vzorků zboží které neznám.
Avatar autora | 6.4.2017 15:20
+ Skvele ceny
- Az na par malickosti zadne

Super ceny... Pokud maji skladem rychle dodani
Avatar autora | 31.3.2017 12:50
+ Skvělé ceny
- Žádné

Doporučuji!
Avatar autora | 30.3.2017 10:48
+ +kvalita
+ +rychlost
+ +cena
+ +jednání

určitě budu nakupovat i nadále vše na těchto stránkách
Avatar autora | 29.3.2017 10:19
Rychlý a bezproblémový.
Avatar autora | 25.3.2017 19:36
+ Velký výběr různé suplementace za dobré ceny :)
- Žádné ....

Maximální spokojenost úplně se vším :) doporučuju všem tento obchod :)
Avatar autora | 24.3.2017 10:47
Levné zboží a rychlé dodání.
Avatar autora | 22.3.2017 13:54
+ Rychlost a cena

Avatar autora | 13.3.2017 15:24
+ Rychlost dodání

Avatar autora | 9.3.2017 12:29
+ obrovský výběr
+ super popis pro každý produkt
- žádné

super výběr dobrá spolupráce
Avatar autora | 7.3.2017 18:23
+ Rychlost a kvalita
- Žádné

Naprasto vyhovující.kvalita,rychlist,
Avatar autora | 2.3.2017 10:28
+ pošle co si zaplatíte, rychlá doprava (PPL)
- chtělo by to lepší komunikaci se zákazníkem.... informovanost o zásilce

obchod doporučuji
Avatar autora | 27.2.2017 13:28
+ Rychlost, dostupnost

Avatar autora | 17.2.2017 14:16
Naprosto skvele,rychle a bezproblemove sluzby.Dekuji
Avatar autora | 16.2.2017 17:53
+ velmi zajímavé akční ceny
+ doprava nad 1500,- zdarma
+ věrnostní slevy při registraci
+ dárek k nákupu

S nákupem v tomto e-shopu i s nakoupeným zbožím jsem maximálně spokojená. Velmi rychlé dodání, super ceny, dárek navíc :) 100% spokojenost, doporučuji!
Avatar autora | 14.2.2017 14:54
+ akce na konkrétní produkt

rychlost, občas skvělá akce na lepší produkty jako OSX
Avatar autora | 9.2.2017 15:41
+ výběr značek
+ přehlednost
+ rychlé dodání
- žádné

Doporučuji
Avatar autora | 7.2.2017 09:45
- dorazilo úplně jiné zboží

Avatar autora | 6.2.2017 16:36
+ super

Avatar autora | 2.2.2017 16:50
vše vyplývá z dotazníku, proč se opakovat?
Avatar autora | 31.1.2017 14:50
+ Velký výběr
- Nevím jestli to tak je vždycky ale přišlo mi ze ta pixla s proteinem byla naplněna jen z pola i když byla zapečetěná.

Nakupoval jsem zde poprvé tak zatím názor nemam.
Avatar autora | 31.1.2017 11:15
+ Rychlost,spolehlivost,korektnost......
- o žádných nevím

Všem můžu jen doporučit
Avatar autora | 25.1.2017 15:14
+ cena,přehlednost

S obchodem jsem spokojen. Příznivé ceny, profesionální komunikace, dokonce mi s mou objednávkou poslali dárek. Co mě zamrzelo, že jedno balení tablet bylo na pohled originálně zabaleno, ovšem pod víčkem bylo odtrženo papírové krytí a chybělo 10 tablet z devadesáti. Ovšem nemyslím si, že je to chyba obchodu a příště objednám znovu a budu věřit, že šlo o náhodu. Děkuji.
Avatar autora | 24.1.2017 19:39
+ rychlé dodání
+ zboží přišlo pečlivě zabaleno

Jsem spokojená, doporučuji
Avatar autora | 23.1.2017 18:28
- žádné

100% spokojenost
Avatar autora | 19.1.2017 16:40
- Zboží mi přišlo s jiným dopravcem než jsem si objednal.

Avatar autora | 17.1.2017 11:12
+ rychlé dodání, super cena :)

rychlé dodání, super cena :)
Avatar autora | 3.1.2017 09:35
+ Rychlost
- nevím

spolehlivost
Avatar autora | 2.1.2017 12:17
Kvalitní zboží s dobrými cenami.
Avatar autora | 31.12.2016 17:41
+ .
- .

.
Avatar autora | 31.12.2016 11:54
+ Široký sortiment, nízké ceny a možnost koupit malou dávku suplementu, takže vyzkoušíte, zda vám daný produkt chutná.
- Nenašla jsem.

Rychlý nákup v přehledném eshopu. Přesně víte, co je skladem. Nabízí doručení zásilkovou a online platbu kartou, což je velice rychlý způsob.
Avatar autora | 27.12.2016 21:19
+ Velmi rychlé dodání.

Dobrá cena, perfektní spolupráce a rychlé dodání zboží.
Avatar autora | 26.12.2016 22:38
Super obchod
Avatar autora | 25.12.2016 12:06
+ Rychlost dodání

Avatar autora | 24.12.2016 10:30
+ To ze ma truemass od BSN

Ok
Avatar autora | 23.12.2016 22:18
super obchod, dobré ceny a rychlé dodání zboží
Avatar autora | 20.12.2016 20:13
+ rychlost dodání

Velký výběr, skvělá komunikace, rychlost dodání
Avatar autora | 20.12.2016 12:44
+ Přehlednost webu

Doporučuji
Avatar autora | 18.12.2016 18:53
+ Rychlost a způsob dodání.
- Nevím.

Rozbalím vše až pod stromečkem, ale už teď vím, že to bude skvělé.
Avatar autora | 14.12.2016 14:47
Byla jsem spokojená určitě budu objednávat znovu.
Avatar autora | 12.12.2016 10:33
Moje objednávka, byla druhý den předána dopravci. Bohužel jsem zásilku ještě nedostal...nevím z jakého důvodu, dopravce mě stále neposlal žádné vyrozumnění... :-(
Avatar autora | 10.12.2016 09:11
+ výborné ceny
- žádne

Doporučuji všem
Avatar autora | 9.12.2016 19:05
+ Zadne
- Nabizi neexistujici zbozi

Priserne
Avatar autora | 9.12.2016 19:04
+ nákup z domu
- nezjistila jsem

perfektní
Avatar autora | 9.12.2016 01:09
+ Cena,široký výběr,komunikace,doprava.
- I know

Chemie je hnus.Objednaný sajrajt protein whey 100% 1kg po cca 50g poputoval na smendo.Obchod celkově s dopravou bez problémů 100%.
Avatar autora | 3.12.2016 12:46
+ rychlost komunikace
- žádné

super doporučuji
Avatar autora | 28.11.2016 08:16
+ dobrá komunikace

Avatar autora | 27.11.2016 14:36
+ PPL parcelshop
- Žádné

Doporučuji tento obchod, rychle dodání (PPL parcelshop) a skvělá komunikace.
Avatar autora | 14.11.2016 18:45
+ rychlost
- žádné

maximální spokojenost
Avatar autora | 14.11.2016 10:50
+ Příjemný bonus v podobě testovacích vzorků, součástí balení

Avatar autora | 14.11.2016 10:35
+ operativa rychla

vynikajici
Avatar autora | 14.11.2016 07:45
rychlost ,pohodlný nákup všeho zboží!
Avatar autora | 9.11.2016 15:56
+ Megadávky vitaminových preparátů
+ Slušné ceny

Avatar autora | 5.11.2016 14:15
+ Přehledné.
+ Přehledné.
+ Dobré ceny.
- Nic

Blesková doprava. Spolehliví. Doporučuji.
Avatar autora | 4.11.2016 19:07
Maximální spokojenost, doporučuji všem!!!
Avatar autora | 18.10.2016 12:58
+ Obchod nabízí výrobky za výhodné ceny . Výhodou je ,že jeden den objednám a druhý den mi zásilku doveze služba třeba do práce.

Avatar autora | 18.10.2016 11:24
+ Objednala jsem si podložku na jógu fialové barvy, přišla nepoškozená pěkná podložka na jógu odpovídající fialové barvy :)Víc nepotřebuji, jsem spokojená. Díkesky :))

Avatar autora | 16.10.2016 20:34
Rychlý nákup dobrá cena i výběr zboží
Avatar autora | 16.10.2016 13:54
+ dobré akce na produkty
- nic

Avatar autora | 6.10.2016 22:39
+ Vynikajici pristup zamestnancu!

Avatar autora | 6.10.2016 19:02
+ Široký sortiment, příznivé ceny
- Nevím o žádných

Doporučuji
Avatar autora | 5.10.2016 16:32
+ rychlá reakce na objednávku

po první zkušenosti můžu obchod doporučit
Avatar autora | 4.10.2016 00:10
+ Rychlá dodávka zboží

Vše naprosto super a rychlé
Avatar autora | 27.9.2016 17:44
- Po mé objednávce ,přišel automatycky potvrzovací meil a tím to zkončilo.čekali jsme 3dny a nic,až jsem se musela ozvat sama,co je s mou objednávkou.

Avatar autora | 26.9.2016 07:55
+ rychlost, kvalita zboží, výborná cena
- nic

super, všem doporučuji
Avatar autora | 25.9.2016 10:00
víčko z proteinu bylo mírně poškozené jinak vše v pořádku
Avatar autora | 16.9.2016 11:17
+ Přehled, jednoduchost nákupu
- Nevím

Skvělý přehled stránek, dobré ceny, jednoduchost nákupu
Avatar autora | 12.9.2016 13:19
+ Velký výběr, přehlednost, ceny
- Odeslání trvalo nezvykle dlouho (mohlo být zapříčeněno nevhodnou dobou/konec prázdnin)

Avatar autora | 3.9.2016 19:42
+ bleskove dodani

Avatar autora | 30.8.2016 10:34
+ rychlost, komunikace
- -

Zboží dorazilo hned na druhý den, a i když zboží bylo neúplné, tak následná komunikace s odesláním zbytku byla příkladná, vše ihned napravili, chvála takovýmto obchodům a jednáním!!! tak si představuji služby!
Avatar autora | 25.8.2016 15:37
+ Má oblečení, které u jiných prodejců nešlo objednat.

Mají přehled o tom, co prodávají.
Avatar autora | 22.8.2016 13:44
+ přehlednost velká nabídka dobré ceny
- nenašla jsem

perfektní obchod pro výživové doplnky doporučuji
Avatar autora | 20.8.2016 16:10
+ rychlost servisu a levne ceny
- neni

nejlepší servis a ceny
Avatar autora | 19.8.2016 21:29
+ Přehlednost Webu, sortiment, rychlost dodávky
- -

Doporučuji
Avatar autora | 16.8.2016 20:27
+ Obchod ma vždy všechno skladem.
+ Dnes objednám zítra,maximálne pozítří to mám doma.
+ Jsem maximálne spokojen.
+ Nakupuji pravidelne.
+ Dobré ceny.
- Nevidím žádnou slabinu.

Pokud budu cvičit budu objednávat jedině u Fitpower.
Avatar autora | 16.8.2016 09:36
+ Dobre ceny
+ Rychle dodanie
- Namiesto prichute vanilka mi bola poslana vanilkova zmrzlina

Avatar autora | 10.8.2016 13:10
+ Pohodlný nákup, příjemné ceny, rychlé odeslání, vynikající jednání.

Velice příjemný obchod. Došlo u mě k záměně zboží. Rychlost, vstřícnost a kvalitu komunikace, stejně jako schopnost uznat chybu a postavit se k ní hodnotím velice kladně. Obchod velmi mile potěšil po všech stránkách.
Avatar autora | 8.8.2016 11:05
+ Cenově výhodné zboží prémiové kvality.
- Delší doba vyřízení objednávky.

S nákupem jsem byl vcelku spokojený. Zboží jsem sice čekal dřív, ale jinak bez problémů.
Avatar autora | 5.8.2016 14:35
Vše O.K. Doporušuji!
Avatar autora | 5.8.2016 12:17
- Upřesňuji, že se službami obchodu jsem spokojená. Nespokojená jsem se službami dopravce Zasilkovna.cz, který zboží doručil na pobočku za 9 dní od převzetí od Fitpower a po dvou mých telefonických urgencích (na svém webu uvádějí doručení "obvykle druhý den"). Chápu, že chyby se stávají, ale ani se nenamáhali se omluvit.

Avatar autora | 5.8.2016 11:55
+ rychlé doručení
- žádné

jsem naprosto spokojená
Avatar autora | 2.8.2016 10:03
+ bezva ceny

doporučuji
Avatar autora | 31.7.2016 20:49
+ velky vyber zbozi za prijemne ceny,Skvela komunikace,rychlost odeslani
- nic

Nebojim se tento obchod doporucit a urcite tam jeste nakoupim
Avatar autora | 25.7.2016 11:39
+ Super rychlé doručení
- Nic

Super
Avatar autora | 14.7.2016 20:38
+ super obchod z pohodlí domova a diskrétní
- žádné

Diskrétní nákup z pohodlí domova
Avatar autora | 11.7.2016 09:31
+ Kvalita vyrizeni a rychlost
- -

-
Avatar autora | 8.7.2016 18:14
+ dobré ceny
+ možnosti dopravy

ok po všech stránkách
Avatar autora | 7.7.2016 18:17
+ super ceny
+ rychlost doručení

Naprostá spokojenost. Super výběr, skvělé ceny a rychlost dodání objednaného zboží.
Avatar autora | 2.7.2016 19:45
+ široký sortiment a dobré ceny, rychlé dodání

Jsem moc spokojena a určitě si budu objednávat znovu.
Avatar autora | 1.7.2016 16:53
+ Výhodné ceny, a také rychlé dodání.
- Přímo obchod ne, ale při objednání PPL mi měl balíček přijít až domu, jenže řidič ho nechal na jiné adrese a poslal sms abych si ho vyzvedla.

Maximální spokojenost. Jen mohu Doporučit. Neváhejte a objednávejte. Vyplatí se to!
Avatar autora | 30.6.2016 10:14
+ rychlé
- nevím

doporučuji se zde zastavit
Avatar autora | 14.6.2016 12:24
+ Dobrý výběr sortimentu,občas i za dobrou cenu,perfektní servis,ale bez zbytečné komunikace a potvrzování
- hodně věcí předražených

než příště nakoupím,použiji Heuréku-jinak doporučuji
Avatar autora | 8.6.2016 11:39
+ Má sortiment, který jsem potřebovala na skladě rychlá expedice
- žádné

byla jsem spokojená
Avatar autora | 7.6.2016 18:53
+ Super komunikace se zákazníkem

Avatar autora | 7.6.2016 11:30
+ Super ceny proteinových tyčinek.
- O žádných nevím.

Rozhodně doporučuji, na požádání změnili objednávku, přiobjednal jsem si ještě několik proteinových tyčinek, které měli za super ceny. Vyšli rychle vstříc, zboží přišlo hned druhý den - SUPR! :)
Avatar autora | 5.6.2016 21:47
- dlouhá dodací lhůta

Avatar autora | 3.6.2016 21:43
+ Vše je v naprostém pořádku a s cenou jsem také spokojen.
- Nemá žádné.

Je to perfektní webový portál, kde vám vše přivezou v naprostém pořádku a jsem s tímto obchodem velmi spokojen mohu jen doporučit.
Avatar autora | 3.6.2016 16:15
+ Tak určitě + že zboží dorazilo v pořádku!
+ A - bych nedal nic!
- Žádné!

Nakoupil jsem v tomto obchodě proto že jsou tady nízké ceny a kvalitní věci! Moje zkušenost ... Určitě spokojenost a určitě nakoupím znovu :) . Určitě bych doporučil tento obchod kamarádům protože zboží dorazilo v pořádku a i dodací lhůta je celkem krátká.
Avatar autora | 30.5.2016 08:24
- On order it said that my product was IN STOCK. So I ordered and paid for it. After not hearing from the company for a week, I emailed them and then I was advised that they did not have my flavour in stock and I have to choose another one.

Avatar autora | 27.5.2016 13:47
+ Vše ok.

Obchod výborný, zboží taktéž. Doporučuji...
Avatar autora | 22.5.2016 22:17
+ Vše co zákazník potřebuje
- Žádné

Ok!!!
Avatar autora | 17.5.2016 21:06
+ Veliký výběr
- nemá posilovací stroje

Avatar autora | 16.5.2016 09:45
+ Cena + rychlost

Spokojen
Avatar autora | 13.5.2016 03:14
+ Cena !!
- Nic

Opravdu to příde rychle !
Avatar autora | 10.5.2016 12:08
+ Rychlost s spolehlivost přepravce
+ Komunikativní a vstřícný servis
- žádné

Nákup byl bezproblémový, objednala jsem si zboží a poté jsem našla "hezčí" na jejich stránkách a vůbec nebyl problém zboží v objednávce vyměnit :-) Zboží přišlo rychle a předem jsem věděla, kdy dorazí. Prostě super :-)
Avatar autora | 2.5.2016 14:33
+ dobré ceny
+ široký sortiment
+ krátká dodací lhůta

Avatar autora | 27.4.2016 22:12
+ Dobre ceny
- Zadne

Doporucuji
Avatar autora | 24.4.2016 15:19
- Tovari po 10 dňoch od objednania ešte nedorazil.

Avatar autora | 15.4.2016 18:22
- Složení na etiketě výrobku neodpovídá složení, které je prezentováno na e-shopu.

Avatar autora | 12.4.2016 10:34
Rychlé a bezproblémové dodání.
Avatar autora | 9.4.2016 03:10
+ Super jednani...
- Prvni nakup a bez slabin

Bez problémů můžete objednavat
Avatar autora | 21.3.2016 17:20
+ Přehled,rychlost dodání,

Vhodný pro začátečníkyi pokročilé
Avatar autora | 21.3.2016 13:56
+ cena
- ---

na výbornou
Avatar autora | 21.3.2016 09:58
Přestože měli zboží označené jako na skladě, sdělili mi, že čekají na dodání. Mírná prodleva (3 dny) mi nevadila. Mají vyzkoušené a kvalitní produkty.
Avatar autora | 18.3.2016 12:18
+ Rychlost spolehlivost

Avatar autora | 18.3.2016 09:26
+ rychlá dostupnost
- Nevím zda je to slabina, ale když volám do obchodu,že potřebuji zaplatit kartou což jsem několikrát opakovala a také mi to bylo nabídnuto tak by se němělo stát že tuto informaci PPL nemá a bere pouze hotovost. Kdybych na objednané zboží nespěchala tak bych to nevřevzala. Dost mi to zkomplikovalo situaci!

Avatar autora | 14.3.2016 15:07
+ - osobní odběr v místě bydliště (Zlín)

Avatar autora | 8.3.2016 18:33
Mohu doporučit. ....spokojenost a kvalita
Avatar autora | 20.2.2016 11:40
Spokojen, doporučuji.
Avatar autora | 19.2.2016 11:30
+ našla jsem, co jsem hledala a za příjemnou cenu
- nevím o nich

jsem spokojená a doporučuji
Avatar autora | 16.2.2016 10:36
+ kvalita

spokojenost
Avatar autora | 10.2.2016 10:45
+ Cena.
+ Rychlost dodání.

Vše v naprostém pořádku.
Avatar autora | 6.2.2016 13:48
+ Rychlost a pohotovost
- Žádné jsem si nevšiml

Od objednávky až po doručení uběhlo jen necelých 20 hodin, jsem velmi spokojený s Vaším obchodem.
Avatar autora | 2.2.2016 22:40
+ mají tam vše pod jednou střechou
- nemá

spokojenost, mohu objednat z pohodlí domova, to, co potřebuji
Avatar autora | 28.1.2016 12:58
+ Přehlednost a kvalitní ceny
- Nevidím žádné

Pravé místo pro lidi, kteří chtějí kvalitní suplementy ke cvičení za příznivou cenu
Avatar autora | 16.1.2016 11:57
+ široký výběr
+ perfektní ceny
+ nejspíše nejlevnější produkty
+ velká nabídka dopravy
+ přehledné stránky

levně, kvalitně a rychle
Avatar autora | 14.1.2016 13:00
+ Rychlost, dobra cena

Avatar autora | 8.1.2016 17:05
Zde udělím názor na produkt: Muskulvit Mass Up 3600 2500g s příchuťí vanilky a to jedním slovem - nedoporučuji!!! Cena odpovídá kvalitě. Dala jsem si ho 2x před cvičením a vždy se mi při cvičení zvedl žaludek a cítila jsem to. Fuj fuj :( Co se týče šejkru, tak rozhodně doporučuji, je šikovný! :)
Avatar autora | 8.1.2016 16:33
+ ceny
- nemají všechny chutě

OK
Avatar autora | 28.12.2015 13:33
+ Opravdu rychle dodání zboží je opravdu na skladu a ceny jsou ne srovnatelné s jinými obchody. Určíte ať se nic ne zdražuje a je stále vse ty tyto super ceny ☺moc děkuji a určíte budu dále zde nakupovat ☺

Opravdu rychle dodání zboží je opravdu na skladu a ceny jsou ne srovnatelné s jinými obchody. Určíte ať se nic ne zdražuje a je stále vse ty tyto super ceny ☺moc děkuji a určíte budu dále zde nakupovat ☺
Avatar autora | 27.12.2015 19:34
+ dobr poměr cena : užitné vlastnosti
- ??

Nakoupil jsem zde díky porovnání v Heuréce
Avatar autora | 27.12.2015 19:20
+ Dobré ceny.
- Bylo naúčtováno poštovné,i když byl splněn limit pro dopravu zdarma.

Avatar autora | 26.12.2015 11:37
+ Rychlé doručení
+ Velká nabídka

Objednaný šejkr dorazil rychle a v pořádku. S obchodem nebyl žádný problém a můžu doporučit.
Avatar autora | 24.12.2015 16:26
+ dobré ceny
- mají naprostý hokej v podmínkách a cenách dopravy, 3x jsme si museli psát, než jsem se dověděl, jaké jsou podmínky platby a dopravy

když si to ohlídáte, tak můžete nakoupit
Avatar autora | 24.12.2015 13:33
+ Možnost záliskovny
- žádné

Zboží dobře zabaleno, komunikace super, za mě pozitivní hodnocení
Avatar autora | 20.12.2015 10:14
+ rychlost
- z arašidového másla utržený štítek s datumem spotřeby a nutričními hodnotami. Byl to dárek.
- jako pozornost dárek s prošlou lhůtou

Avatar autora | 15.12.2015 08:43
+ velký výběr zboží
+ přijatelné ceny
+ skvělá komunikace se zákazníkem
+ rychlost dodání

doporučuji!
Avatar autora | 14.12.2015 10:35
+ U mnou objednaného zboží to byla určitě cena.
- Žádné jsem zatím nezaznamenal.

První objednávku jsem platil dobírkou, po perfektní zkušenosti jsem již platil rovnou převodem a vše v pořádku.
Avatar autora | 12.12.2015 09:42
+ rychlost dodání

Vše proběhlo velice rychle a bez komplikací.
Avatar autora | 7.12.2015 08:22
+ rychlost, výbornou komunikaci se zákazníkem
- nic

S obchodem jsem velmi spokojená! Jedna položka z mé objednávky nebyla na skladě, ačkoliv webovky uváděli, že zboží je k dispozici, obchod mi proto nabídl jinou variantu a dal mi na zboží slevu, nic jsem nemusela doplácet! Velmi korektní jednání, se kterým se jen tak v internetovém obchodě nesetkáte. Super komunikace, super rychlé dodání, jsem spokojená a doporučuji!
Avatar autora | 1.12.2015 12:24
+ výhodní cena
- spoplatněná platba kartou
- drahé poštovné

Avatar autora | 1.12.2015 08:12
+ Rychlost a možnost vyzvednutí v zásilkovně.
- nevím

Rychlé jednání, i dodání.Doporučuji.
Avatar autora | 30.11.2015 19:02
- O žádných nevím

S obchůdkem jsem spokojená,rychlé dodání a veliký výběr.
Avatar autora | 23.11.2015 18:05
+ -Rychlost
+ -Vyber

-Nejrychlejsi objednavka jakou jsem kdy udelal. Vecer jsem objednal, dalsi den rano (kolem desate) zbozi dorazilo. PS: Placeno hotove.
Avatar autora | 19.11.2015 13:22
- zboží jsem si objednal a zaplatil v neděli 8/11 ve 22:45 hod. ale expedice proběhla až v úterý 10/11.

Avatar autora | 17.11.2015 13:22
+ Rychle dodani zbozi, vcelku dobry vyber
- Chtelo by to prehledneji roztridit kategorie zbozi - vice podskupin. Take bych uvitala vetsi vyber produktu zejmena tech na prirodni bazi, veganskych apod.

Dobra volba
Avatar autora | 16.11.2015 10:53
+ Slušná cena zboží i dopravy
- nevím

Avatar autora | 15.11.2015 20:52
+ Příjemná komunikace
+ Rychlé dodání zboží

Rozhodně doporučuji!
Avatar autora | 13.11.2015 09:06
+ - široký sortiment
+ - rychlost dodání
+ - výborná komunkace
- -

Avatar autora | 9.11.2015 09:19
+ Nízké ceny
- Nic

Rychlost, nízké ceny, kvalitní zboží
Avatar autora | 29.10.2015 06:28
Compress Caliber Pump 10x55g,byl oznacen skladem a nebyl. To co mi doporucili misto toho je uplne neco jineho .....
Avatar autora | 21.10.2015 16:10
o.k.
Avatar autora | 13.10.2015 12:11
Tento mnou objednaný produkt je nabízen více internetovými obchody. 840g Isodrinxu je nabízeno buď v sáčcích, nebo v dózách. Vybral jsem tento obchod právě proto, že na internetových stránkách nabízel dodávku v dózách, nicméně zboží bylo dodáno v sáčcích.Na můj okamžitý telefonát po dodání nebylo vůbec reagováno.
Avatar autora | 2.10.2015 18:12
+ Cena
+ Rychlost dodání
+ Platba kartou

Avatar autora | 29.9.2015 09:48
+ Rychlost dodání.
- Dle mé osobní zkušenosti žádné.

Ceny jsou u většiny sortimentu průměrné, ale doba doručení a komunikace obchodu vynikající.
Avatar autora | 20.9.2015 05:46
+ široká nabídka
+ cena
- nic

Avatar autora | 8.9.2015 09:18
+ bezkonkurenční cena, velký výběr, bleskové dodání-
- -

obchod č.1 , ráda se vracím
Avatar autora | 7.9.2015 14:21
JEDina neposkojenost, došel jiny schakeier
Avatar autora | 6.9.2015 12:37
+ Nízké ceny a ochotnou spolupráci
- Spediční společnosti

Vřele doporučuji
Avatar autora | 3.9.2015 20:54
+ Dobre ceny
+ Rychlost dodani
+ Vyborna komunikace obchodu
- Zadne

Vyborne ceny a rychlost dodani
Avatar autora | 31.8.2015 15:11
+ Možnost změny objednávky při momentální nedostupnosti

Avatar autora | 21.8.2015 14:41
+ obchod jako každý jiný
- Objednal jsem si jeden produkt,protein příchuť vanilka a dorazila příchuť karamel.

Splést se jen u jedné položky je asi trochu moc.Nemám chuť to posílat zpět a platit zas poštovné,tak jsem to radši nechal tak,to je nevýhoda internetových obchodů obecně.Aspoň mi neposlali úplně něco jiného.Příště dám šanci někomu jinému.
Avatar autora | 20.8.2015 11:35
+ Rychlé vyřízení

Mohu jenom doporučit velké spokojenost
Avatar autora | 20.8.2015 09:16
+ Vše OK, rychlost.

Rád nakoupím znovu.
Avatar autora | 12.8.2015 10:38
+ vcelku dobrý sortiment, který v jiných obchodech se sportovní výživou není
- u některých položek bylo označeno "je skladem", ale zboží nebylo - komunikací se ale vše vyřešilo ke spokojenosti

DOPORUČUJI
Avatar autora | 12.8.2015 10:25
Rozhodně obchod doporučuji! :)
Avatar autora | 10.7.2015 12:21
Maximálně spokojená, skvělé ceny, přehlednost eshopu, rychlost dododání...Děkuji :-)
Avatar autora | 8.7.2015 18:36
Hodně dobrý obchod, výborné ceny, skvělá komunikace. DOPORUČUJI!!
Avatar autora | 5.7.2015 21:38
+ cena
+ rychlost
+ komunikace

Avatar autora | 1.7.2015 12:40
+ kvalita a zaruka
- zadny

super
Avatar autora | 30.6.2015 12:13
+ Výhodné ceny
+ Přehledné stránky
+ Včasné doručení

Mohu doporučit
Avatar autora | 23.6.2015 15:14
- Na reklamaci chybějící položky v zásilce e-mailem nebyla žádná odpověď. Po telefonické urgenci chybějící položka zaslána dodatečně.

Spolehlivý a rychlý, když nenastanou problémy. Při reklamaci e-mailem žádná reakce. Po telefonické urgenci po několika dnech napraveno.
Avatar autora | 19.6.2015 10:32
+ Rychlost dodání
+ Opravdu mají zboží skladem
+ Dárek v podobě vynikající proteinové tyčinky
- Chtělo by to to ještě o trošku lepší ceny (třeba větší slevy pro stálé zákazníky)

Jednoznačně doporučuji :)
Avatar autora | 2.6.2015 23:38
+ Jednoznačně nabízi velice šíroký sortiment!
+ Přehledné = logické stránky obchodu.
+ Vše co jsm viděl, bylo v dobré cenové relaci.
- Delší dodací doba je způsobena mojí vinou:
- Přiobjednával jsm zboží navíc a čekal na naskladnění.

Zde mám zcela jasno: Obchod nabízí kvalitní zboží = "funguje." Pro zákazníky je zde trpělivý, ochotný člověk. Jasná domluva, jednání narovinu, snaha vyhovět. TOHOTO OSOBNÍHO PŘÍSTUPU SI VELICE CENNÍM ! Věřte že obchod udělá vše, aby Vám vyhověl! Rozhodně doporučuji.
Avatar autora | 29.5.2015 14:13
+ 1.Obchod má různé akce.
+ 2.Obchod nabízí dopravu zdarma.
+ 3.Obchod má výborné reklamy s akcemi.

Doporučuji tento obchod je výborný.
Avatar autora | 27.5.2015 19:35
+ DOBRE CENOVE PODMINKY A VYHODNE BALENI
- ZADNE

KLADNE
Avatar autora | 24.5.2015 10:40
+ Super komunikace

Skvělá komunikace, vstřícnost při změně objednávky. Mohu jen a jen doporučit!
Avatar autora | 3.5.2015 21:14
+ dobra dostupnost zbozi za dobre penize
- u nekterych vyrobku malo informaci

sem spokojen rychle vyrizena obednavka a rychle dodani.
Avatar autora | 1.5.2015 09:37
+ rychlost a dobre ceny

Avatar autora | 26.4.2015 12:10
+ rychlost
- asi zadne

vrele doporucuji
Avatar autora | 21.4.2015 10:36
+ Výběr zboží, dobrá cena

V obchodě jsem nakoupila poprvé a určitě ne naposledy. Mají velký výběr zboží za příznivé ceny a super komunikace s pracovníky obchodu. Obchod doporučuji.
Avatar autora | 19.4.2015 22:26
+ Velmi rychle dodani

Vynikajici
Avatar autora | 13.4.2015 11:22
+ Dobré ceny, rychlé dodání.

Avatar autora | 12.4.2015 02:32
+ prekvapilo me ze jsem dostal hned při prvním nakupu slevu dvou procent na pristi nakup takze super nakupovat tedy uz vim kde budu

doporucuji
Avatar autora | 31.3.2015 10:47
+ ceny

Platba na účet (dodanie ovplyvnené časom prevodu)
Avatar autora | 30.3.2015 16:32
+ rychlé dodání

bezproblémový obchod a doporučuji všem
Avatar autora | 20.3.2015 17:45
- není výběr příchutí.objednal sem si tu nejhorší poněvač jiný prodejce neměl mnou vybrané výrobky a objednat každé zvlášt by znamenalo dvojí poštovné...

po prvním nakupu nemohu soudit...
Avatar autora | 17.3.2015 12:20
+ Kompletní sortiment Nutrend
- Mírně delší dodací lhůta

OK, navíc možnost platit dobírku kartou.
Avatar autora | 9.3.2015 10:19
+ rychlost
+ syn našel na netu
- nevím

spolehlivé a rychlé
Avatar autora | 4.3.2015 16:57
V celku spokojnost. Len jedna vec mi vadila. Pisal som do poznamky aby mi balik dorucili po 16:00 a oni mi volaju 10:30. Sam som si musel zmenit v DPD dobu dorucenia.Na co to tam potom mate? =D
Avatar autora | 4.3.2015 03:14
+ platba zahranicni kartou, rychlost doruceni
- Sirsi nabytka nacini na cviceni

Vrele doporucuji
Avatar autora | 3.3.2015 19:40
Mohu doporučit :)
Avatar autora | 1.3.2015 18:23
nič mi neprišlo
Avatar autora | 20.2.2015 21:30
Rychlý ,přehledný pro Ty co vědí co chtějí a velký výběr produktů.Expedice a kvalita objednaného produktu 100%. Za mě doporučuji :)
Avatar autora | 13.2.2015 13:01
+ rychlost dodání
+ zboží skladem
- neumožňuje dopravu prostřednictvím Uloženky nebo Zásilkovny

Byla jsem maximálně spokojena a velmi mile překvapena rychlostí dodání - ihned druhý den po objednávce. Určitě doporučuji.
Avatar autora | 11.2.2015 18:43
100% doporučuji.K nákupu jsem dostala proteinovou tyčinku jako dárek.
Avatar autora | 10.2.2015 18:23
+ Levné ceny!!!
- žádné!

Je fakt super,nejlepší ceny suplementů atd.. na internetu podle mě! úplná spokojenost!!
Avatar autora | 3.2.2015 10:29
+ Dobré ceny, kvalitnívýrobky, možnost srovnání
- Nemá

Obchod doporučuji, je spolehlivý a dobrý.
Avatar autora | 2.2.2015 17:12
+ rychlost - od objednávky až po dodání zboží

Avatar autora | 29.1.2015 15:57
+ slevy za větší množství nakupu

Avatar autora | 24.1.2015 11:39
+ Rychle dodani
- Nic

Doporucuji !
Avatar autora | 22.1.2015 14:22
+ Rychlost a kvalita zbozi na vysoke urovni.

Rychle expidice, kvalita produktu, vena. I nadale budu vyuzivat pro nakup doplnku stravy
Avatar autora | 19.1.2015 12:16
+ Rychlost,spolehlivost.

Určitě doporučuji,nemam co bych vytkl.
Avatar autora | 17.1.2015 10:13
+ Chutný proteinový nápoj (jahoda) za rozumnou cenu, budu zkoušet další příchutě.
+ Našla jsem odkaz na diskuzních stránkách.

Avatar autora | 1.1.2015 10:01
minimalistický návod nečitelný i po zvětšení na kopírce
Avatar autora | 1.1.2015 09:41
+ Prehledny web
+ ochota a odborny pristup personalu
- -

Doporucuji
Avatar autora | 27.12.2014 21:02
+ levnější je
- nema

Avatar autora | 23.12.2014 13:01
- Nemám

Maximální spokojenost. Dostal jsem slevu, protože zboží nebylo v požadované barvě.
Avatar autora | 18.12.2014 20:45
+ cena, rychlost dodání
- malá info na jiných portálech

max. spokojenost
Avatar autora | 16.12.2014 15:08
- Dlouhá doba dodání, avšak způsobená nejspíše Vánocemi a neschopností České pošty

Avatar autora | 14.12.2014 10:27
Kvalitní zboží a bleskurychlé dodání!
Avatar autora | 11.12.2014 13:05
+ Rychlost dodání. Slušné ceny.
- nevím o žádných....

Doporučuji....spokojenost...
Avatar autora | 10.12.2014 20:54
+ -ceny
+ -rychlost dodání
- nenašel jsem

doporučuji využívat
Avatar autora | 9.12.2014 17:50
+ snad jen levne dopravné
- objednával jsem poprvé,takže žádna velká zkušenost,nicméně i v jiných šopech jsem zboží objednával poprvé a dorželi termín.. zde slíbili zboží na druhý den, ale po urgenci po pár dnech bylo stále ještě ve skladu

z mého hlediska - 50%tní
Avatar autora | 30.11.2014 14:06
+ rychlost a spolehlivost
- netusim

no trochu vázla ta doprava ...milion smsek,ze maji zasilku a dovezou zasilku pak daji horizont 12-14h a kdybyh ve 14.45 nezavolala jestli ještě jako dojedou asi bych se ani nedočkala...
Avatar autora | 30.11.2014 10:44
+ Doprava zdarma

Avatar autora | 27.11.2014 13:08
+ rychlosta dobrá komunikace

Super rychlé,komunikace s prodávajícím perfektní
Avatar autora | 24.11.2014 12:27
+ osobni odber blizko meho bydliste, dobre ceny, i docela siroky vyber zbozi.
- mohl by mit sirsi vyber zbozi od vice vyrobcu. Take sms notifikaci ze doslo zbozi na prodejnu a ne jen mailem. Ale v souhrnu vse dobre.

Doporucuji. Jsem spokojeny.
Avatar autora | 20.11.2014 18:12
S nákupem jsem byla spokojená, až na to, že jsem si objednala shaker a byl trošku poškrábaný. Jinak hodnotím tento obchod velice kladně.
Avatar autora | 18.11.2014 09:32
+ rychlost a spolehlivost

doporučuji
Avatar autora | 2.11.2014 21:43
+ rychlá doprava

Avatar autora | 25.10.2014 18:22
+ Přehlednost
+ Mnoho výrobků
+ Skvělé ceny
- Žádné

Ceny Skvělí a ochotní dodavatelé Rychlost dodání Ano
Avatar autora | 23.10.2014 14:25
+ Velic dobrá komunikace s obchodem

Avatar autora | 12.10.2014 10:40
Vse OK.
Avatar autora | 10.10.2014 20:31
+ cena
- žádné

doporučuji
Avatar autora | 5.10.2014 16:53
+ rychlost, přehlednost a osobní přístup což maximálně oceňuji. Zatím jsem se jinde nesetkal.
- nemá!

Opravdu doporučuji jsem maximálně spokojen. Pokud se stane a nevím si rady můžu telefonicky kontaktovat a vždy mi výborně poradí.Ještě se mi nestalo, že by mne odbyli. Moc děkuji za Vaše služby.
Avatar autora | 2.10.2014 12:13
+ Přehledný web
+ Velký výběr
- -

Proč zde? UH je můj region. Ale i tak zásilka putovala do Brna a pak teprve ke mě do Otrokovic. Oklikou, ale nevadí, to je věc pošty. Proč pošta? Protože ti mi to uloží a přijdu si, kdy můžu. Nenaháníme se telefonicky s PPL či DPD jak troubové. Obchod doporučuji.
Avatar autora | 28.9.2014 16:44
Vše ok.
Avatar autora | 27.9.2014 09:44
S obchodem jsem spokojena, doporučuji jej i ostatním.
Avatar autora | 24.9.2014 22:41
+ quick and easy access to all information needed. Fast service. Actually had to change address and had it delivered to work, without any problems.
- All messages are in CZ, you'll need a translator.

all good, looking forward to shop there again
Avatar autora | 23.9.2014 18:48
+ rychlost, dostupnost, nejlepší ceny, spolehlivost

Super ceny, rychlé dodání, přehledné stránky, je tu vše na co si vzpomenu. Doporučuji
Avatar autora | 22.9.2014 06:53
+ Rychlost a cena
- nevím o žádných

Super nákup a výběr na přehledných stránkách. Zboží jsem obdržel v krátkém termínu a v pořádku.
Avatar autora | 21.9.2014 17:49
+ Našel jsem zde, to co jsem potřeboval, co jinde nemaji...

Myslím, že pokud budete potřebovat né zcela běžný produkt, tak Vám ho tento obchod dokáže poskytnout, např. jako je Animal Pump
Avatar autora | 8.9.2014 20:15
doporučuji
Avatar autora | 8.9.2014 16:14
+ -možnost vyzvednutí zboží z e-shopu v kamenné prodejně

-rychlá příprava zboží k vyzvednutí, možnost výběru barvy výrobku -osobní vyzvednutí, odpadají náklady za poštovné -dobrá cena zboží
Avatar autora | 1.9.2014 22:06
tento obchod bych určitě doporučila jen takova maličkost že u produktu nebyl česky navod jake denni davkovani tablet.přesne davkovani jsem si musela vyhledat na internetu což nebyl problem
Avatar autora | 1.9.2014 12:03
+ výhodné balíčky, dobré ceny, přehledná nabíédka
- nic

výborné ceny a komunikace, rychlé jednání
Avatar autora | 26.8.2014 13:52
Rychlé jednání Příjemná obsluha Dobrá komunikace Přehledné webové stránky Doporučuji
Avatar autora | 25.8.2014 09:28
+ Hodně druhů zboží
+ Dobré ceny
+ Mnoho možností přepravy a dobré ceny přepravy

Obchod doporučuji.
Avatar autora | 23.8.2014 09:33
Nelíbilo se mi ze se mi ztrhlo 15 Kč za pay pall a neslo pres ne zaplatit, tak jsem poslala penize prevodem. Nejde o blbejch 15 korun - ale při množství e-shopu nakoupil priste jinde.
Avatar autora | 15.8.2014 09:54
Zboží jsem dostal v poškozeném obalu a lehce odřené. Vzhledem k tomu,že se jednalo o podložku na cvičení za dvě stovky,dále jsem to neřešil.Příště ovšem volím jiný obchod.
Avatar autora | 28.7.2014 09:56
+ Rychlost a dobrá cena.
- -

Rychlost a dobrá cena.
Avatar autora | 25.7.2014 12:12
+ Levné, kvalitní. Dobrá komunikace. Vše co jsem potřeboval.

Doporučuji.
Avatar autora | 22.7.2014 07:28
- dodací lhůta! Může se stát, že zboží není na skladě, v tom případě, bych očekávala informaci, že bude balíček opožděn.
- Kolonka "dodací adresa" - jako když by nebyla. Přepravce mi vola, že stojí na fakturační adrese??!! Ano, může stát, ale nemělo by!! Zvláště, když je v poznámce přesně vypsáno kam se má balík doručit.

Avatar autora | 16.7.2014 05:59
+ Přehlednost obchodu.
+ Rychlost vyřízení objednávky.
+ Kvalita komunikace.
+ Poštovné zdarma.
+ Věrnostní program již při registraci.
- -

Naprostá spokojenost. Všem můžu jen doporučit.
Avatar autora | 29.6.2014 12:20
+ KOmunikace
- žádné

Výborné zkušenosti