nahoru

Aminostar Amino Liquid 1000ml

Aminostar Amino Liquid 1000ml (Příchuť citron)
609 Kč –20 %
Tekuté aminokyseliny se vyznačují především lehčí stravitelností a rychlejší vstřebatelností v organismu a ani Amino Liquid od Aminostaru nejsou v tomto výjimkou.

 

Aminostar zobrazit vše od výrobce

487 Kč
423 Kč bez DPH
Zvolte variantu
Příchuť: citron
Skladem | 926/CIT
609 Kč
487 Kč
423 Kč bez DPH
Příchuť: pomeranč
Skladem | 926/POM
609 Kč
487 Kč
423 Kč bez DPH

Aminostar Amino Liquid 1000ml

Současná legislativa EU nám neumožňuje popisovat všechny účinky tohoto produktu podrobně.

Přípravek Amino liquid je připraven pomocí moderní technologie v rychle vstřebatelné tekuté formě.

Doporučené dávkování:

  • Základní denní dávka je 20 ml, podává se 3 – 5 x během dne.

Průměrné nutriční hodnoty

pro 20 ml

pro 100 ml

Energetická hodnota

54 kcal/226 kJ

272 kcal/1130 kJ

Bílkoviny

6,1 g

30,4 g

  z nich hydrolyzovaný   syrovátkový protein

471 mg

2,35 g

  z nich hydrolyzát želatiny

5600 mg

28 g

Sacharidy

7,26 g

36,3 g

Tuky

 

 

Aminokyselinové spektrum ve 100 g proteinu

Esenciální aminokyseliny

L-Leucin (BCAA)

3800 mg

L-Threonin

2120 mg

L-Isoleucin (BCAA)

1790 mg

L-Methionin

980 mg

L-Valin (BCAA)

 2720 mg

L-Phenylalanin

2290 mg

L-Lysin

4640 mg

L-Tryptophan

740 mg

Neesenciální aminokyseliny

L-Arginin

8440 mg

L-Glycin

20960 mg

Kyselina asparagová

6350 mg

L-Histidin

690 mg

L-Cystin/Cystein

220 mg

L-Prolin

12670 mg

L-Alanin

8510 mg

L-Serin

3360 mg

L-Glutamin

12000 mg

L-Tyrosin

600 mg

Hydroxy L-Lysin

460 mg

Hydroxy L-Prolin

10130 mg

 


SLOŽENÍ

  • invertní sirup, hydrolyzát želatiny, hydrolyzovaný syrovátkový protein, regulátor kyselosti: kyselina citronová, aroma, barvivo: (u příchutě citrón – žluť SY, pomeranč – tartrazin, žluť SY), konzervant: sorban draselný a benzoan sodný

INFORMACE

  • potravina určená pro zvláštní výživu, vhodná pro sportovce
Kód 926/POM
Kategorie Sportovní výživa / Aminokyseliny /
Jméno výrobce Aminostar

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.